Thursday, December 31, 2009

Erti 2009

tERlALU BANYAK kenangan pahit dan manis sepanjang tahun 2009 nie.Apapun, aku berharap ianya akan menjadi panduan dan pedoman untuk diri.2009 juga menandakan aku bakal menamatkan umur aku yang bernombor 25 untuk menjejaki nombor 26.2009 juga merupakan tahun di mana aku berjaya mendapat KPLI-KDC Pendidikan Khas setelah 2 kali percubaan interview. ALLAH itu maha kaya. Hanya dia yang mengetahui perkara ghaib bukannya manusia. Rupa-rupanya, setelah setahun aku kembali dari makkah, barulah aku berjaya mendapat KDC. Tapi aku tidak menyesal kerana dia telah berikan aku pilihan yang terbaik sekali. Kerana tahun lepas, KDC mula mendaftar pada 17hb November. Sedangkan, aku akan berangkat ke Tanah Suci pada 18 November. Aku pasti, sekiranya berjaya ke KDC, aku akan menjadi buntu untuk memilah yang mana satu. Tapi, DIA telah memudahkan urusanku. Emak, tidak terbalas jasamu untuk aku balas kerana ianya terlalu1000xxx banyak.

2009 juga membuatkan aku menjadi seorang yang sensitif.Aku akan cuba mengkaji kelemahan diri

KHAS BUAT
EMAK ;; ANYA SAYANG MAK SANGAT2x. MAK YANG BANYAK BERDOA UNTUK ANAKNYA.

ANI;; TERIMA KASIH SEBAB SELALU MENDENGAR LUAHAN AKU BILA STRESS. KATA2x NASIHAT KO BANYAK YANG MASUK DALAM AKAL AKU.

RUS;; EX - ROOMATE AKU YANG SENTIASA CERIA. APA2X SALAH AKU ZAMAN DOLU2X MAAFKAN YER. THANKS ATAS LAYANAN BAIK KELUARGA KO SEMASA AKU DI KELANTAN

NOORSTURA;; MEK, AKHIRNYA AKU BERJAYA KETEMU SAMA KAMU SETELAH 2 TAHUN TIDAK BERTEMU

KAK AZMIDAH,KAK ERNI,KAK IMAH DAN PKHAS SMK BATU 34; TERLALU BANYAK SOKONGAN AKAK2X DAN JUGA MURID-MURID.AKU RINDU SUASANA DI SANA.GELAGAT ANAK MURID2X AKU YANG TAK DAPAT AKU LUPAKAN. BAYANGKANLAH, KALI PERTAMA AKU MENGAJAR DI SEKOLAH TERSEBUT ,MACAM2X REAKSI AKU TERIMA.DAN, PALING AKU TIDAK DAPAT LUPAKAN, SEWAKTU MAKAN PETANG DIRUMAH, AKU MAKAN SAMBIL TERSENGGUK-SENGGUK MENAHAN MENGANTUK.RUPA-RUPANYA, MENJADI GURU TIDAK SEMUDAH ABC.


CIKGU NORLIAH; BANYAK JASANYA YANG AKU TAK DAPAT LUPAKAN.APAPUN, DIA SALAH SEORANG YANG AKU RESPECT.


KAK MAS, KAK DILA, KAK WANI, CIKGU NIK DAN ANAK MURID AKU DI SKam. KALIAN SEMUA MERUPAKAN TEAMWORK YANG BAGUS DAN BAIK. ANAK MURID AKU DI KELAS USAHA MENGAJAR AKU ERTI KESABARAN YANG BANYAK.

CIK KECIK DAN PAKCIK JALI DAN CM DAN CE; THANKS FOR HELPING ME. I'LL NEVER FORGET YOUR HELPING. ONLY GOD KNOW YOUR KINDNESS.


AND FINALLY, GOOD BYE 2009

1 comment:

  1. hehe...aku ceria ek?syukran..kata2mu itu adalah satu doa...Alhamdulillah...banyak dosa ek?hehe....aku ampunkan...aku pon sama..if da mengoyak perasaan ko, harap diampunkan...rasenye aku dah tampal balik kot...dah lupa...hehe...pepun, PEACE NO WAR!!! Azam aku tahun baru, tanpa CINTA manusia!!!hehhe

    ReplyDelete